Политика за испорака

Политика за испорака

Сите нарачки се обработуваат во рок од 3 до 5 работни дена (без викенди и празници) по добивањето на вашата е-пошта за потврда за нарачката. Ќе добиете друго известување кога вашата нарачка ќе биде испратена.

Стапки и проценки за домашна испорака

За пресметани стапки на испорака:  Надоместоците за испорака за вашата нарачка ќе бидат пресметани и прикажани на исходот.

За едноставна испорака со паушал:  Ние нудиме испорака со паушална цена од 150 ден. до било кој град во Македонија.

Опција за испорака Проценето време на испорака Цена
Опција 1 3 до 5 работни дена 150
X
X


Локална достава

Испораките се вршат од професионални доставувачот [од 8 до 19 ч] во [достапни денови]. Досавувачот ќе ве контактира преку СМС-порака и директно на телефон со телефонскиот број што го дадовте при исходот за да ве известиме за денот на пристигнување на пакетот.

Подигнување во продавница

Можете да ги прескокнете трошоците за испорака со бесплатно локално подигнување на [наведете ги локациите каде што е достапен пикапот во продавницата]. По поставувањето на нарачката и изборот на локален пикап при наплата, вашата нарачка ќе биде подготвена и подготвена за подигање во рок од 1 до 3 работни дена. Ние ќе ви испратиме е-пошта.смс или ке ве побараме на телефон кога вашата нарачка е подготвена заедно со упатствата.

Нашите часови за подигнување во продавницата се [10 до 17 ч] во [од понеделник до петок, а во сабота од 10 до 15 ч]. Имајте ја вашата е-пошта за потврда за нарачката кога ќе дојдете.

Меѓународна испорака

Ние не нудиме меѓународна испорака

Надоместоците за испорака за вашата нарачка ќе бидат пресметани и прикажани при наплатата.

Како да го проверам статусот на мојата нарачка?

Кога вашата нарачка е испратена, ќе добиете известување по е-пошта или смс од доставувачот што ќе вклучува број за следење што можете да го користите за да го проверите неговиот статус. Овозможете 24 часа за да бидат достапни информациите за следење.

Ако не сте ја добиле нарачката во рок од 7 дена по добивањето на е-пошта за потврда за испорака, контактирајте не на [email protected] или на телефон 075/217 397со вашето име и бројот на нарачката, и ние ќе провериме за вас.

Рефундирање, враќање и замена 

Ние прифаќаме поврати до 30 дена по испораката, ако предметот е неискористен и во првобитната состојба и ќе ви го вратиме целиот износ на нарачката минус трошоците за испорака за враќање.

Во случај вашата нарачка да пристигне оштетена на било кој начин, ве молиме испратете ни е-порака што е можно поскоро на [email protected] со бројот на нарачката и фотографијата за состојбата на производот. Ги обработуваме случај по случај и ќе се обидеме да постигнеме задоволително решение.

Ако барате да ја вратите или зaмените вашата нарачка од која било причина, ние сме тука за да ви помогнеме! Ние нудиме бесплатни поврати или размена во рок од 30 дена по купувањето само треба да платите трошоци који се настанали за достава на пакетот, негово враќање и поновно слање ако е жеба за замена онастанала од вашата страна. Може да го вратите вашиот производ за кредит во продавницатаза  друг производ или за враќање на средствата на оригиналниот начин на плаќање.

 

Ако имате дополнителни прашања, не двоумете се да контактирате со нас користејќи ја формата или наведените контакти долу.