За нас

Хеалтх Републик е европски бренд со традиција од 18 години со GLK Германски стандард за квалитет на производство. Сите производи се произведуваат во Македонија ( Грифин Груп Доел) и се извезуваат на пазарот на ЕУ и други земји (вкупно 23). Глобалната политика на компанијата е да прави производи со максимален квалитет и без конзерванси, пестициди, вештачки бои, подобрувачи на вкус и со најпристапни цени на пазарот.

Креативноста и иновативниот пристап кон создавање на нови производи и производни линии за да се исполнат потребите на Клиентите е главната и приоритетна задача на брендот. Главната цел и задача на компанијата е да воспостави однос помеѓу квалитетот и цените кои се минимални и достапни за секој поединец и граѓанин на одреден пазар. Компанијата има врвен тим Експерти од областа на Производството, Маркетингот и Продажбата кои секојдневно вршат анализи со цел да се овозможи процес на развој и дистрибуција на највисок квалитет на производи со најдобра вредност.

Компанијата е лидер во изнаоѓање иновативни пристапи кон додатоците во исхраната базирани на чајот Комбуха скоро две децении, а последната линија на производи покажува квалитет достоен за постојан прилив на голем број нови клиенти.

Нашиот тим е отворен за соработка и креативни предлози 24/7, можете да контактирате со нас преку е-пошта или на телефон 075/217397.
Сопственик Ray Stan – САД
CEO Tatjana Stankovikj – НМК
EU CEO Sasha James – Чешка Република, Европа
https://hrepublic.eu/en/

Реј Стен

Татјана Станковиќ

Саша Џејмс