ДЕТОКС БООСТЕР

1.499,00 ден со ДДВ

ДЕТОКС БООСТЕРОТ претставува синергија помеѓу Куркимин, Хлорела, Гравиола и Црното Гоџи Бери. Оваа моќна формула дава многу силна поддршка на имунитетот и детоксикација на организмот.

Многу висококвалитетни студии покажуваат дека има големи придобивки за нашето тело.

Опис

1. Го чисти телото од сите токсини
2. Се врзува за тешки метали, помагајќи во детоксикацијата
3. ДЕТОКС БООСТЕРОТ-от содржи биоактивни соединенија со моќни својства за здравјето
4. ДЕТОКС БООСТЕРОТ-от е природно антиинфламаторна соединение. Тоа му помага на вашето тело да се бори против странските напаѓачи и исто така има улога во санирање на штетите. Научниците сега веруваат дека хроничното воспаление на ниско ниво игра голема улога во скоро секоја хронична, западна болест.
5. ДЕТОКС БООСТЕР-от драматично го зголемува капацитетот на антиоксиданси на телото. ДЕТОКС БООСТЕР-от ја зголемува активноста на антиоксидантните ензими на вашето тело.
6. ДЕТОКС БООСТЕРОТ има силно антиканцерогено дејство
7. Одлично влијае на артритисот и воспалението.
8. ДЕТОКС БООСТЕРОТ може да помогне во одложување на стареењето и борба против хроничните болести поврзани со стареењето.
9. Има силно антиинфламаторно дејство и е силен имуно-стимулатор
10. Ги чисти, храни и брани клетките во телото
11. Го подобрува варењето и празнењето на цревата
12. ДЕТОКС БООСТЕРОТ позитивно делува на жолчката и бубрезите

Начин на употреба
Детокс Боостерот се користи еднаш до двапати на ден од 30-50 ml со или после јадење.

Дополнителни информации

Weight 1.5 kg

Оценки

Сеуште нема коментари.

Само најавени корисници кои го имаат порачано овој производ можат да остават коментар.