Чудесното Дејство на Екстрактот од Комбуха го потврдуваат Бројните Корисници…

НОВА И ПОДОБРЕНА ФОРМУЛА, Екстракт од Комбуха, направена по HACCP и GLK Стандардите со докажани Анализи за Квалитет и Студија од Институтот за Клиничка и Предклиничка Фармакологија. Поради брзиот начин на живот и погрешно хранење, конзумирање на алкохол, доаѓа до отежнато и неправилно работење на црниот дроб. Црниот дроб како главна лабораторија за преработка на маснотии и чистење на крвта, кога […]

Волшебната Карела во Борба Против Болестите… ШТО ВЕЛАТ ЕКСПЕРТИТЕ ЗА ДЕЈСТВОТО НА КАРЕЛАТА…?

Карелата ( Горка Диња – Momordica Charantia ) има многу имиња. Во Пакистан, Индија и меѓу другите Азиски земји, позната е под името, Карела. Во земјите во кои се говори англискиот јазик, позната е под името горчлива тиква или горчлива диња. Оваа крставица, со интересен изглед е популарна поради своите различни здравствени придобивки и нејзините предности во конзумацијата во однос […]