КЛЕТОЧЕН БООСТЕР

1.749,00 ден со ДДВ

Синергијата помеѓу Змејското Овошје, Маракуја и Монашкото Овошје обезбедуваат неверојатен потенцијал за обновување на клетките, клеточен метаболизам и зголемување на клеточниот енергетски потенцијал.

0% Шеќер

Опис

Искуствата на илјадници конзументи ги покажале дека КЛЕТОЧЕН БООСТЕР:

1. Содржи биоактивни соединенија со моќни лековити својства.
2. Силно делува на подигнување на имунитетот.
3. Содржи природно антиинфламаторно соединение.Тоа му помага на вашето тело да се бори против различните напади од микроорганизми, а исто така има улога во санирање на настанатите здравствени проблеми од нив. Научниците сега веруваат дека хроничното воспаление на ниско ниво игра голема улога во скоро секоја хронична, западна болест. Ова вклучува срцеви заболувања, рак, метаболен синдром, Алцхајмерова болест и разни дегенеративни состојби.
4. Може да биде корисен во превенцијата и лекувањето на Алцхајмеровата болест. Покрај тоа, клучна карактеристика на Алцхајмеровата болест е насобирање на протеински заплеткувања наречени амилоидни плаки. Студиите покажуваат дека куркуминот може да помогне во расчистувањето на овие плаки
5. Одлично делува при промените поврзани со менопаузата
6. Позитивно делува на хормоналниот баланс во организмот
7. Всушност, тој е толку моќен што одговара на ефикасноста на некои антиинфламаторни лекови, без несакани ефекти.
8. Драматично го зголемува капацитетот на антиоксиданси на телото.Клеточен Бустер ја зголемува активноста на антиоксидантните ензими на вашето тело.
9. Го зголемува невротрофичниот фактор добиен од мозокот, поврзан со подобрена функција на мозокот и помал ризик од мозочни заболувања.
10. Може да го регулира крвниот притисок и да го заштити срцето.
11. Го намалува ризикот од срцеви заболувања.
12. Ја подобрува циркулацијата на крвта.
13. Има силно антиканцерогено дејство. Може да помогне да се намали ризикот од рак.
14. Ги зајакнува коските.
15. Одлично влијае на Артритисот и воспалението.
16. Делува против болки во коските, зглобовите и мускулите.
17. Може да помогне во управувањето со респираторните заболувања.
18. Помага при депресија. Ја намалува анксиозноста.
19. Може да помогне во одложување на стареењето и борба против хроничните болести поврзани со стареењето.
20. Се препорачува за дијабетичари.
21. Може да помогне во губење на тежината.
22. Помага при чистење на дигестивниот систем.
23. Ги намалува знаците на стареење

Начин на употреба
Клеточен Боостер се користи еднаш до двапати на ден од 30-50 ml со или после јадење, ако е потребно и три пати од 30-50 ml.

Дополнителни информации

Weight 1.5 kg

Оценки

Сеуште нема коментари.

Само најавени корисници кои го имаат порачано овој производ можат да остават коментар.