БИЛБЕРИ БООСТЕР

1.749,00 ден со ДДВ

БИЛБЕРИ БООСТЕР-от (BILBERRY BOOSTER) е моќна комбинација од најквалитетна дива боровинка со над 25% антицијанини, ферментиран куркумин со 95% куркуминоиди и монашко овошје со 65% могрозиди. Не содржи шеќер сем природниот од самото овошје

Опис

Искуствата на Илјадниците Конзументи покажале дека Билбери Боостер-от:

1. Содржи биоактивни соединенија со моќни здравствени својства
2. Го подобрува видот, особено ноќниот вид
3. Ја зголемува активноста на антиоксидантните ензими на вашето тело.
4. Го зголемува невротрофичниот фактор добиен од мозокот, поврзан со подобрена функција на мозокот и помал ризик од мозочни заболувања.
5. Помага при намалување на ризикот од срцеви заболувања.
6. Има силно антиканцерогено дејство
7. Помага во справувањето со респираторните болести.
8. Содржи природно антиинфламаторно соединение.Тоа му помага на вашето тело да се бори против различните напади од микро-организми, а исто така има улога во санирање на настанатите здравствени проблеми од нив. Научниците сега веруваат дека хроничното воспаление на ниско ниво игра голема улога во скоро секоја хронична, западна болест. Ова вклучува срцеви заболувања, рак, метаболен синдром, Алцхајмерова болест и разни дегене-ративни состојби.
9. Одлично влијае на артритисот и воспалението.
10. Помага при депресија
11. Може да помогне во одложување на стареењето и борба против хроничните болести поврзани со стареењето.
12. Помага за губење на тежината
13. Има силно антиинфламаторно дејство
14. Се препорачува за дијабетичари
15. Се препорачува за инфекции и спречува откажување на бубрезите.
16. Одлично делува на ослободување од сезонски алергии (природен антихистамин)
17. Обезбедува хормонална рамнотежа, го подобрува сонот и ја намалува депресијата
18. Антимикробни ефекти.
19. Третира дијареа
Начин на употреба
Билбери Боостер се користи еднаш до двапати на ден од 30-50 ml со или после јадење, ако е потребно и три пати од 30-50 ml

Дополнителни информации

Weight 1.5 kg

Оценки

Сеуште нема коментари.

Само најавени корисници кои го имаат порачано овој производ можат да остават коментар.