КАРЕЛА КОМПЛЕКС

1.548,00 ден со ДДВ

Екстрахирана Карела и Силимарин заедно

Опис

Бели дробови, Панкреас, Антивирусно дејство, Антиинфламаторно, Антиканцер дејство

Илајдници конзументи ги покажале и следниве добробити за здравјето:

1. Антиоксидантни својства

2. Респираторно здравје

3. Одлична во совладувањето на дијабетесот

4. Анти-канцер својства

5. Борба против Вирусите

6. Здравје на кожата

7. Дигестивно здравје – Карелата помага во производство на дигестивни ензими

8. Управување со тежината

9. Го забрзува заздравувањето

10. Превенира опстипација

11. Здравје на очите – Благодарејќи на големата количина на бета-каротин во Карелата, помага во ослободување на окото од проблеми со очите, како слаб вид и макуларна дегенерација

12. Ја олеснува проблематиката од гихтот

13. Ги третира проблемите на раните

Употреба: Првите 3 дена се користат 3 пати по 10 капки во 30 мл. вода после секој оброк, а од четвртиот ден 3 пати по 15 капки во 30 мл. вода после секој оброк, а по неколку дена се користат 3 пати по 20 капки во 30 мл. вода после секој оброк

Дополнителни информации

Weight 0.3 kg

Оценки

Сеуште нема коментари.

Само најавени корисници кои го имаат порачано овој производ можат да остават коментар.