МОЗОЧЕН БООСТЕР

1.749,00 ден со ДДВ

МОЗОЧНИОТ БООСТЕР претставува синергија помеѓу Тројно Ферментиран Куркумин, Акаи Бери и Црно Гоџи Бери. Има улога да ја чисти, храни и брани секоја клетка и пред се да му даде енергија и виталност на мозокот.

Искуствата на илјадниците конзументи покажаа дека МОЗОЧНИОТ БООСТЕР:

Опис

1. МОЗОЧНИОТ БООСТЕР содржи биоактивни соединенија со моќни својства за здравјето
2. МОЗОЧНИОТ БООСТЕР ја зајакнува функцијата на мозокот.
3. Го храни мозокот и мозочните клетки и го подобрува менталното и когнитивното здравје
4. МОЗОЧНИОТ БООСТЕР може да биде корисен во превенцијата и третирањето на Алцхајмеровата болест.
5. МОЗОЧНИОТ БOOСТЕР е природно антиинфламаторно соединение и има силно антиинфламаторно дејство, без несакани ефекти.
6. МОЗОЧНИОТ БООСТЕР го зголемува капацитетот на антиоксиданси на телото.
7. МОЗОЧНИОТ БООСТЕР го зголемува невротрофичниот фактор добиен од мозокот, поврзан со подобрена функција на мозокот и помал ризик од мозочни заболувања.
8. МОЗОЧНИОТ БООСТЕР го намалува ризикот од срцеви заболувања.
9. МОЗОЧНИОТ БООСТЕР има силно антиканцерогено дејство
10. МОЗОЧНИОТ БООСТЕР може да помогне во одложување на стареењето и борба против хроничните болести поврзани со стареењето.
11. Помага на циркулацијата и клеточниот метаболизам, а помага и во донесување на поголема количина кислород во телото и мозокот
12. МОЗОЧЕН БООСТЕР најдобар СУПЕРОКСИДАНТ одличен за циркулација и микроциркулација на крвта.

Начин на употреба
МОЗОЧНИОТ БООСТЕР се користи еднаш до двапати на ден од 30-50 ml со или после јадење.

Дополнителни информации

Weight 1.5 kg

Оценки

Сеуште нема коментари.

Само најавени корисници кои го имаат порачано овој производ можат да остават коментар.